Main Page Sitemap

Last news

Uusi dating sivustot uk

Tietojenkäsittelytieteen uudet professorit esittelevät tieteenalansa ja tutkimuksensa tärkeimmät kysymykset 20 minuutissa. Lisämällä linkin tuet sivustoamme. Australian Dating is the largest and most trusted online dating site


Read more

Atlanta homo dating site

I'm a giving, caring. The city has everything from Michelin-starred restaurants to drive-in movie theaters. Whether your idea of the perfect day is cycling in Piedmont Park


Read more

Filipina dating site

Filipino Kisses serves hundreds of thousands of singles from different countries. We deserve to be happy and we will find that happiness to the one who deserve.


Read more

Most viewed

Paras dating sites asian
OTP Regulations 25, 30 Doctrine: Jann Kleffner, Complementarity in the Rome Statute and National Criminal Jurisdictions, Oxford University Press, Oxford, 2008. The Court may, in accordance with..
Read more
Paras intian dating sivuston ilmaiseksi
Mistä rahat ilmaiseen terveydenhuoltoon? Hae uusimmat selaimet internetistä. Joensuu, jyväskylä, kajaani, kemijärvi, ei asiakaspalvelua. Kun ihmisillä on päsy terveydenhuollon piiriin, myös asenteet koko järjestelmä kohtaan muuttuvat: ihmiset..
Read more
On hi5 dating verkkosivuilla
They often misspell the cities/towns they claim they are from and are unfamiliar with any of the local landmarks and attractions. Stop communicating with anyone that pressures..
Read more

Dating verkkosivuilla tietokannan skeema


dating verkkosivuilla tietokannan skeema

esim. Pienin yksittäinen tiedon osanen. Sillä on jokin tarkoitettu käyttäjäryhmä ja joitain ennaltalaadittuja ohjelmia joita käyttäjät käyttävät. Voidaan helpommin lisätä, poistaa ja päivittä. Hankalaa lisätä uutta informaatiota esim. Entä jos yhdellä henkilöllä voi olla numero 1 dating app monta osoitetta? Tietoja pystytän hakemaan joustavasti erilaisin perustein, myös sellaisin, joita ei tietokantaa suunnitellessa ole pystytty ennakoimaan.

Tietokannan suunnittelu - Luento 1 - itky203 Henkilökohtaisendating verkkosivuilla tietokannan skeema

Tyhjät solut jos tieto on välttämätön? Tavara-kohteeseen tulee tavaroiden yhteiset ominaisuudet. Nyt haku on helpompaa kun voimme hakea nimen tai osoitteen perusteella. Ratkaisu Henkilöllä voi olla useita puhelinnumeroita (Yhden suhde moneen) Henkilo Hetu Etunimi Sukunimi Olli Opiskelija Muuli Hevostenhoitaja Reimo Alaselkä Masi Muurari Taavi Ruudintekijä Oili Opiskelija Väinö Opiskelija Puhelinnumero Suuntanro Numero Hetu Lähiosoite kuuluu yhteen postiosoitteeseen. Käsitteellinen mallintaminen ja relaatiotietokannat.

Mitä jos haluamme, että monta käyttäjä voi katsella tietoja ja päivittä niitä? (Monen suhde moneen, M-to-M) Yksi henkilö voi olla aviossa vain yhden henkilön kanssa (Yhden suhde yhteen, 1-to-1) Suhde riippuu siitä millaista tietoa haluamme tallentaa! Kuinka monta kaveria asuu Jyväskylässä. Tapahtumat eivät jakaudu osiin ja tapahtuvat peräkkäin tietyssä järjestyksessä. Sort tai Pivot) Kaavioilla ja ristiintaulukoinneilla saadaan yhteenvetoja. Suppea osoitekirja Word-dokumenttina, vapaasti muotoiltavissa, rajoittamaton koko, helposti kopioitavissa. Laajan tietomärän aiheuttamat ongelmat. Useimmat tietokantojen hallintajärjestelmät mahdollistavat: Tietokantojen luomisen ja muuttamisen. Käyttöliittymän suunnittelu Suunnitellaan sovelluksen rakenne ja sovellukseen kuuluvien näyttöjen sisältö ja rakenne Tietokannan looginen suunnittelu Kaavion pohjalta laaditaan varsinainen tietokannan rakenne Toteutus Toteutetaan edellisten osien suunnitelmat Esimerkkejä Halutaan pitä kirjaa muutamien henkilöiden lainauksista.


Sitemap